Daytrading – Dag 10

 Under Börs, Börsen, Pengar, Trading, Trejding

Är så vetgirig. Långt mer än pengagirig. Har nu hittat fem helt olika värdepapper som funkar att daytrada i, som alla ser ut att ge EV+ för att nå 2020-målet. Med den enstaka dagsländan som fyller på kassan. Det går att handla i allt på börsen, för att gå plus handlar det främst om hur. Knäcker du den gåtan är du en riktig royalty!

Jag kanske inte gör mest pengar i Sverige på daytrading, men under åren har jag lyckats filtrera bort det som många pratar om som inte funkar och det som faktiskt ger plus i plånboken vecka efter vecka, månad efter månad och år efter år.

Idag gjorde jag en riktigt bra trade.

Resultat 1: +1770 kronor.

Tillgång: Olja.

Exponering: 3 timmar.

 

Resultat 2: +2940 kronor.

Tillgång: MCCLATCHY CO.

Exponering: 4 minuter.

 

Totalt resultat: 4710 kronor.

 

Läs Även

Kommentera

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Skriv och tryck Enter för att söka