Om IQ-bloggen

Kort bakgrund
IQ-bloggen är Sveriges smartaste blogg och startade som ett hobbyprojekt i januari 2016 – med en smyglansering i mars samma år. I juli övergick IQ-bloggen till att bli ett medskaparprojekt, med fokus på vad det innebär att ha en hög IQ. Bloggen är riktad till en bred publik och skribenterna bloggar om en mängd olika ämnen, intressen, vardagsbetraktelser m.m.

Här kan du ta del av vardagsbetraktelser och annat med en “intelligent profil”. Våra influencers har en uppmätt IQ på 131 eller mer (sd 15) på minst ett övervakat och standardiserat intelligenstest, rättat av legitimerad psykolog.

Mission och nuläge
Tillsammans med våra läsare bygger vi Sveriges snabbast växande bloggplattform och gör samtidigt världen lite smartare. Idag har IQ-bloggen cirka 13.000 unika läsare i månaden, sedan starten sommaren 2016, och vi fortsätter att växa – kraftigt.

Låt ingen fråga gå obesvarad
Om du har en fråga som alldeles för länge gått obesvarad eller som du skulle vilja få ett riktigt klyftigt svar på, mejla den till fraga@iqbloggen.se. (Vi besvarar alla frågor och vissa publicerar vi här på IQ-bloggen.)

Varmt välkommen att besöka oss och följa vår utveckling här på sajten samt på www.facebook.com/iqbloggen.

För press och media, kontakta press@infobloggen.se.

För intresseanmälan, läs mer om våra influencers.

Ha en riktigt smart dag!

IQ-bloggen

  • Keep it cool. Have a mustasche.
    Keep it cool. Have a mustasche.

Har du någon fråga som du skulle önska att våra skribenter ger svar på? Mejla till info@iqbloggen.se.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Skriv och tryck Enter för att söka