Bli influencer

På IQ-bloggen kan du ta del av vardagsbetraktelser och annat med en ”intelligent profil”. Våra influencers har en uppmätt IQ på 131 eller mer (sd 15) på minst ett övervakat och standardiserat intelligenstest, rättat av legitimerad psykolog. Läs mer om våra uppskattade skribenter nedan.

Vill du vara med att bygga Sveriges snabbast växande bloggplattform och samtidigt göra världen lite smartare? Sök som influencer genom att mejla info@iqbloggen.se, så tar vi det därifrån. Vi diskriminerar inte uppåt i nivå eller efter intresse. Brinner du för mode, fest, hälsokost, business, hästridning, träning? Kul! Här finns plats för alla ämnen och personligheter. Just nu söker vi särskilt influencers på Instagram.

Har du någon fråga som du skulle önska att våra skribenter ger svar på? Mejla till info@iqbloggen.se.

Henom

Bättre än en på miljonen, kan övertyga vem som helst om vad som helst. Henom vet ingen riktigt vem det är. Förrän Henom själv vill. Kanske lika bra.

IQ: 170+

Intressen: Allt som går att få tag på (gärna musik). Att förutspå framtiden.

Moriarty

Inte lika ondskefull IRL som i Sherlock, kanske till och med världens snällaste INTJ, men minst lika briljant. Ett organisatoriskt fenomen.

IQ: 160+

Intressen: Icke-triviala pussel, människor, talangutveckling.

Dynamarsine

En ensamvarg. Passionerad kreatör i flera konstformer. Tänjer på gränserna, har omättlig kunskapstörst och trivs utanför komfortzonen.

IQ: 135+

Intressen: Konst, musik, dans, sång, träning, NV, teknik, språk.

Ellison

Försöker leva som jag lär och har ett stort intresse för hur universum fungerar. Är oändligt fascinerad av rymden och varför vi finns.

IQ: 145+

Intressen: Gastronomi, Youtube-fenomen, rymden.

 

Imaginary Castles

Deprimerad optimist, introvert nätverkare, matematisk musiker, fritidsforskare och semantiksnille. Skapar låtsasvärldar och verkliggör dem i text och musik.

IQ: 135+

Intressen: Musik, matematik, fysik, alla andra vetenskaper, alla andra konstformer.

RK

Fullblodsnörd inom nästan vad som helst. RK är inte bang för att grotta ner sig i alla tänkbara och specifika ämnen. Getting his mental hands dirty.

IQ: 135+

Intressen: Politik, språk, filosofi och spel.

Neil

Drivs av en vilja att förstå. Grundligt. Universum, människor, livet. Hur hänger allt ihop på riktigt? Stark intuition för det logiska och rationella.

IQ: 146

Intressen: Psykologi, skepticism, boxning.

Johanna Björnsdotter

Projektledare i det civila. Musiker, ingenjör, medicinare och författare, samt högkänslig. Tvillingmamma med noll fritidsproblem.

IQ: 135+

Intressen: Böcker, böcker, böcker, musik och teknik.

Lars Johansson

Intresserad av människor. Tror att allt kan bli bättre. Har ett starkt behov av att förstå. Älskar att diskutera och fundera. Njuter av att leva.

IQ: 131

Intressen: Sociala relationer, samhällen, filosofi, religioner och idrott.

Binärtrollkarl

Skärpa är att aldrig ta någon uppgift för 100 % sann. Visdom är att koncentrera sin skepsis där den kan bära mest frukt.

IQ: 135+ (FRT-A)

Intressen: Medie- och samhällsfrågor, matematik och datalogi, populärkultur, rättvisefrågor.

 

Brostrom

Tycker det är kul att analysera människor, situationer, saker, och ting. Misstror det mesta och argumenterar om allt.

IQ: 142

Intressen: Kriminologi, sociologi, psykologi, fysik, teknik.

 

Signerat Sofie

Kreativ och sprallig konstnär, musiker, gymnasielärare och trebarnsmamma med båda fötterna på jorden – i ett parallellt universum.

IQ: 135+

Intressen: Konst, musik, språk och utbildning.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Skriv och tryck Enter för att söka