Maj, en höjdarmånad för prokrastinering This post/page English translation required

 In Uncategorized

Det är likadant varje år. Precis varje år. Och ändå blir jag lite förvånad…

Helt plötsligt är det maj och kalendern översvämmas av saker som ska levereras på jobbet innan sommaruppehåll, saker som ska bli klara på alla de universitetskurser man läser och dessutom dyker det helt plötsligt upp aktiviteter av typen “Grillfest-med-hela-klassen-i-ett-grönområde-bortom-allfarvägarna-är-så-mysigt”. Kombinera allt detta med en rejäl dos prokrastinering och ja, där har du min majmånad.

På fredag redovisar jag en B-uppsats, fredagen därpå en annan B-uppsats (olika kurser, olika universitet). Då klämmer skolan i med ett öppet-hus-så-att-ni-får-titta-på-allt-fint-vi-gjort-under-året! Precis vad jag satt och längtade efter! Jag kan knappt bärga mig tills jag får se nya papier mache-figurer och kollage av tidningsbilder. Särskilt som jag har varit rätt duktig på att prokrastinera hela våren (och även hösten). Utöver det har vi rätt mycket att göra på arbetet innan det är dags för sommaren att göra sitt intåg. Då passar min chef på att säga upp sig! Tajming, tajming …

Nu ska jag gå och prokrastinera lite till innan jag verkligen, verkligen MÅSTE lämna in slutversionerna på B-uppsatserna. Hörde jag städdag-i-samfälligheten-på-lördag?

Allt gott till er alla, vi hörs i juni …

Johanna

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search