Lätt Efterrätt, Ja Tack!

 Under Vardagsbetraktelser

För ett par veckor sen började jag träna. Tack vare lite disciplin ser jag redan nu resultat. Men idag, när jag ligger här i soffan och glor på ”Vad blir det för mat”, känner jag att det är nåt som saknas. Som tur är krävs det inte mycket för att behovet ska tillfredsställas när jag känner av suget.

Kanske är det bara jag som är lätt att tillfredsställa, men jag har tagit ett vackert avlångt glas, fyllt det med vaniljyoghurt och toppat den med lite färska bär (och bara en nypa socker). Det smakar sagolikt.

Skeden jag äter med har långt skaft och litet skedblad. Känns som att efterrätten räcker länge.

Nomnom

En god dessert: @@@

En god dessert som är nyttig: @@@@

En god dessert som är nyttig och räcker länge: @@@@@

Läs Även

Kommentera

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Skriv och tryck Enter för att söka